Nieuwe Noordpolderweg 1
3312AD
DORDRECHT
tel. 078-6135287

Vandaag een pittige wedstrijd op het programma. Oranje Wit mo15 staat ook in de hoofdklasse ingedeeld en hebben eerder altijd in jongens competities gevoetbald. Dit team heeft vorig seizoen als mo13 ook het NK gewonnen. Een hele sterke tegenstander dus!

Onze meiden hadden na ongeslagen kampioen te zijn geworden in de tweede klasse als mo13, nu ingeschreven in de eerste klasse. Een aantal weken terug werd duidelijk dat onze meiden door de knvb in de hoofdklasse zijn ingedeeld. Een spannende uitdaging voor de eerste fase van de nieuwe competitie!

De meiden van Oranje Wit hebben er al heel wat trainingen op zitten. Onze meiden zijn deze week aan de eerste trainingen begonnen. Conditioneel een flinke uitdaging dus vandaag!

Oranje Wit begon sterk aan de wedstrijd, meteen werd duidelijk dat dit een zeer goede tegenstander is. Ze kwamen een aantal keer slim door onze verdediging heen, gelukkig hield nieuwe keepster Lois hield een flink aantal ballen tegen. Ruststand 4-0 achter.

In de rust goede tips van Victor, Eline en Martijn en de meiden konden er met nieuwe frisse moed tegenaan. Helaas had Oranje Wit nog een goede corner en werd het 5-0. Hierna herpakten onze meiden zich goed en werd er vechtlust getoond en goed gecombineerd. Een mooie assist van Mees en Britt kon de 5-1 prachtig binnen schieten. Kogelvangers zette door en Danique maakte even later de 5-2 met een bal in de verre hoek. In de laatste minuut maakte Oranje Wit nog 6-2.

De meiden en trainers kunnen terug kijken op een heel leerzame wedstrijd. In de tweede helft hebben de meiden zich echt terug gevochten in de wedstrijd. Mooie combinaties en aanvallen en ook de verdediging stond beter gepositioneerd. Keepster Lois is weer terug op het voetbalveld en dat was te zien! Een pittige wedstrijd die conditioneel zwaar was, maar ook een mooie tweede helft waarin goed gevoetbald werd door onze Willemstadse meiden!