Lidmaatschap beëindigen

Het lidmaatschap kan uitsluitend door middel van dit opzeggingsformulier worden beëindigd vóór 31 mei van het lopende seizoen. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni van het volgende jaar. Indien je na 31 mei opzegt is de hele contributie voor het nieuwe seizoen verschuldigd in verband met de afdracht aan de KNVB en de geplande begroting van de vereniging.
De contributie en de KNVB boetes moeten zijn voldaan, KNVB pasjes en wedstrijd/trainings kleding zijn ingeleverd!

* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!